Informații despre produs


În cazul în care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit în baza de date, ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă.


Prețurile produselor de pe acest site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe site sunt valabile în perioada de timp menționată. In cazul în care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile.


Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.bermedical.ro sunt noi și în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscala, conform legislației în vigoare.


bermedical.ro poate publica pe site informatii despre bunuri si/sau servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.


Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului contract si in limita stocului disponibil.


Din acest motiv bermedical.ro își asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda în cazul în care respectivul produs nu se mai găsește în stocul magazinului sau produsele ramase se demonstrează a fi neconforme pentru livrare din motive independente de bermedical.ro.


Toate informațiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) reprezinta o informare a clientului din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate cu titlu de prezentare.


Preturile afișate pe site sunt exprimate în lei și conțin TVA.


Prețul de achiziție tipărit pe factura va fi același cu cel afișat pe site în momentul plasării comenzii.


Cumpărătorul va fi obligat sa achite și toate costurile suplimentare de livrare. În cazul comenzilor care depășesc valoarea de 300 lei, costurile de livrare sunt suportate de bermedical.ro, pentru comenzile a căror livrare se face în aria de răspândire a Fan Courier, cu care bermedical.ro lucrează în regim exclusiv. În cazul livrărilor în alte zone decât cele acoperite de Fan Courier, costurile de transport revin cumpărătorului.


De asemenea, în cazul plăților online vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumpărător, incluzând dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de către banca emitenta a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON.


Responsabilitatea pentru aceasta acțiune o poarta cumpărătorul.


Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor prezentate pe site fara o notificare prealabila.


Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii plasate de dvs. nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email la adresa specificata de dvs. la inregistrare.


bermedical.ro ofera garantia prevazuta de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.


Cumpărătorul este de acord în mod expres ca folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propria răspundere.


Nu suntem responsabili pentru posibilele diferențe de culoare intre cea afișată pe monitorul dvs. și cea a produsului sau decalajele în ceea ce privește măsura/dimensiunea produselor, datorita particularităților acestora.


Modalitatea de plată


Pentru cumpărăturile online cu livrare prin curier:


Plata se poate efectua:


– în sistem ramburs, la livrare (numerar) către curierul care a livrat comanda.


– prin transfer bancar;