Retururi Si Garantii

RETURUL PRODUSELOR ACHIZITIONATE

Persoanele fizice au dreptul de a returna un produs achizitionat de pe site-ul nostru, in termen de maxim 14 zile, de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv anume. Pentru a face acest lucru, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0259.444.385 sau 0741.149.401. 

Cheltuielile de returnare (taxa de transport) a produselor vor fi suportate in totalitate de client, in cazul in care clientul renunta la achizitionarea produsului din diferite motive, exceptand cazul in care produsul se dovedeste a fi neconform.

Daca produsul indeplineste conditiile de retur, contravaloarea produsului va fi returnata clientului in contul indicat de acesta in 14 zile lucratoare de la data returnarii produsului, mai putin costul transportului. 

Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (Este necesar sa trimiteti produsul in ambalajul original cu toate accesoriile, documentatia completa (factura / bon fisca si certificat de garantie), deoarece si ambalajul contine elemente de autenticitate ale produsului si producatorului, conferind clientului garantia ca produsul este original).

Nu acceptam retururi in urmatoarele situatii: 

- produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre client;
- produse care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice (inclusiv consumabilele acestora); 
- produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
- produsele care nu includ ambalajul original intact, certificatul de garantie in original, factura sau bonul fiscal, impreuna cu toate celelalte documente incluse in colet.

- Produsele care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena (produse de ingrijire/ igiena personala, teste glicemie, accesorii aparate aerosoli, aparate de masaj, amplificatoare auditive, electrostimulare si produsele dedicate copiilor care intra la categoria de igiena personala) sunt acceptate la retur doar daca sunt sigilate si in ambalajul original.

In cazul in care produsul returnat prezinta urme de uzura, utilizare, zgarieturi, lovituri, accesorii ori documentatie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. 

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri repetate savarsite de client, inclusiv pentru refuzuri constant si repetate de preluare a comenzilor lansate de pe un cont de client etc. fara o notificare prealabila.

GARANTIA PRODUSELOR ACHIZITIONATE

La orice achizitie efectuata, cumparatorul trebuie sa verifice la primirea produsului, daca acesta este complet, daca are toate accesoriile si daca nu este deteriorat.

Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade de timp, stabilită de comun acord între vânzător şi consumator.

Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul, după caz, a adus la cunoştinţa vânzătorului lipsa de conformitate a produsului sau a predat produsul vânzătorului ori persoanei desemnate de acesta pe baza unui document de predare-preluare.

Accesoriile si consumabilele (mansetele tensiometrelor de brat, bateriile, etc.) nu beneficiaza de garantie. Deteriorarile precum: zgarieturile, crapaturile, rupturile, etc. care nu au fost aduse la cunostinta vanzatorului in momentul achizitionarii nu beneficiaza de garantie.

Coletul continand produsul/produsele inaintate catre service va fi expediat la punctul de lucru prin intermediul FAN Courier cu plata la destinatar si insotit de manualul de utilizare, dovada achizitiei (factura/ bon fiscal) si certificatul de garantie in original.

 

Garantia nu se acorda in urmatoarele conditii:

  • neprezentarea certificatului de garantie cu data exacta a cumpararii, stampilat si semnat, avand toate rubricile completate, impreuna cu documentul de achizitie (factura / bon fiscal);

  • defectarea s-a produs din cauza nerespectarii de catre consumator a instructiunilor de instalare, utilizare, intretinere, manipulare si depozitare, toate acestea mentionate in Manualul de Utilizare al produsului;

  • deteriorari provocate de cumparator prin utilizare neglijenta sau necorespunzatoare;

  • utilizare in medii necorespunzatoare: umezeala, caldura excesiva, radiatii;

  • defectiuni aparute ca urmare a neambalarii corespunzatoare a produsului, in momentul livrarii catre SC Ber Medical SRL de catre cumparator;

  • produsul prezinta semne de distrugere mecanica sau chimica;

  • produsul a fost reparat de persoane neautorizate;

  • utilizarea produsului in alte scopuri decat cele pentru care a fost conceput; 

Societatea noastra declina orice responsabiltate pentru accidente sau prejudicii care au legatura cu folosirea necorespunzatoare a aparatului.