Livrare comenzi


Livrarea se face prin firma de curierat Fan Courier.

Ne rezervam dreptul de a intarzia/refuza o livrare in cazul in care ati optat pentru plata on-line insa suma virata nu este evidentiata in conturile noastre pana la termenul limita stabilit pentru vanzare.

Pentru livrarea prin curier rapid, tariful este de 20 lei, TVA inclus pentru zonele care se afla în aria de răspândire a companiei de curierat și pentru o comanda a cărei valoare este sub 300 lei, livrare oriunde în Romania. In cazul în care adresa de livrare nu se afla în aria de răspândire a companiei de curierat, cumpărătorul va trebui sa suporte costurile de transport cu kilometri adiționali.

Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei. Pentru situatiile in care transportatorul majoreaza tariful de livrare, ne rezervam dreptul, la randul nostru, sa modificam acest pret. Majorarea de pret intra in vigoare si se aplica tuturor livrarilor expediate dupa anuntarea majorarii.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 300 lei, transportul este GRATUIT pentru livrările făcute în aria de răspândire a firmei de curierat. In caz contrar, cumpărătorul va suporta costurile de transport cu kilometri adiționali.

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat dvs. in momentul in care dvs. sau o parte terta desemnata de dvs., alta decat transportatorul, intra in posesia fizica a produselor comandate.

Ne rezervam dreptul de a nu mai onora si expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile contractuale, pecuniare sau de alta natura fata de bermedical.ro

De asemenea, ne rezervam dreptul de a anula comenzile cu date de contact incomplete/incorecte în lipsa unui răspuns din partea Cumpărătorului.

Dupa o incercare de livrare nereusita din culpa clientului, efectuata de catre firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerata anulata, iar acest contract reziliat.

Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul carora se inregistreaza cel mult doua comenzi a caror livrare nu a putut fi efectuata cu succes.

Pentru Perioadele promotionale (Black Friday, Craciun, Anul Nou, Paste, etc.), termenul de livrare al comenzilor plasate in intervalul desfasurarii campaniei, poate fi diferit de cel afisat pe site-ul www.medicalplus.ro si se va face intr-un interval de pana la 5 zile lucratoare de la acceptarea si confirmarea comenzii de catre operatorii nostri.


Termenul de procesare a comenzilor este de 48 ore de la data plasării comenzii. Termenul de livrare a produselor prin curier este de 1-7 zile lucrătoare.